23 999 308         info@iv8.lv
Grozs ir tukšs

MGA - Rainbow High Junior High Series 1 Doll Skyler Bradshaw / from Assort

#579984/580010
€42.00
Piegāde 1 - 3 darba dienu laikā
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Preču zīme: MGA

Apraksts:

  • RAINBOW HIGH IEDVESMO RADOŠU: Dodieties atpakaļ laikā un iepazīstieties ar saviem iecienītākajiem studentiem, pirms viņi kļuva par draugiem un sekoja saviem radošajiem sapņiem uz Rainbow High. Katram tematiskajam rotaļu komplektam ir pilns lelles tērps, lelle ar jaunākām sejas skulptūrām un mīksta vinila mugursoma, lai nēsātu skolas nepieciešamās lietas. Šis rotaļu komplekts sniegs bērniem nebeidzamu prieku un iztēles izklaidi stāstos.
  • KRĀŠĪGAS ĪPAŠĪBAS: Skailere Bredšova no galvas līdz kājām ir ģērbusies sev raksturīgajā ZILĀ. Viņai ir brīnišķīga jaunāka sejas figūra, detalizēti sejas vaibsti, skaisti zili krokoti mati ar augšējo mezglu, garas skropstas un stikla acis. Savāc visu krāšņo Jr augstās modes leļļu varavīksni.
  • JR AUGSTĀ MODE: Skailers jau agrā vecumā ir sapņojis būt par modes dizaineru un vienmēr ģērbies šajā daļā. Mācībās Jr. viņa jau izgatavoja Sizzle kleitu, ko sauca par “gada labāko vasaras tērpu inspo”. Viņa nāk ģērbusies franču frotē džemperī ar Rainbow grafiku, daudzkrāsainiem džinsa svārkiem ar kniedēm, zilas čības un aksesuārus.
  • SKOLAS PRIEKŠLIKUMS: Skailere zina, ka radošums var uzliesmot vienā mirklī, tāpēc viņa nekad neiziet no mājām bez mugursomas, lai paņemtu līdzi radošās lietas. Viņai ir pievienota mīksta auduma hologrāfiski zaigojoša zila vinila mugursoma, kas atveras un aizveras. Ideāls aksesuārs viņas matu kaklasaites uzglabāšanai.
  • POZĒ JAUNĀKĀ UN VECĀKĀ SKYLERES KOPĀ: Viņa ir 9 collas gara, pilnībā izlocīta un kustīga, viņas rokas un kājas saliektas, lai ieņemtu tik daudz krāšņu pozu. Vai arī varat parādīt viņu ar viņas vecāku versiju, lai iegūtu perfektu kolekcionāru kombināciju.
  • KAS IEKĻAUTS: Modes lelle, pilnīgs lelles tērps, lelles kurpju pāri, pāris baltu zeķu un leļļu aksesuāri - mīksta vinila mugursoma, kas atveras un aizveras, matu kaklasaite un lelles ķemme.
  • Skatieties pakalpojumā YOUTUBE UN NETFLIX: skatieties animācijas seriālu pakalpojumā YouTube un Netflix! Vienkārši meklējiet "Rainbow High Dolls."

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu