23 999 308         info@iv8.lv
Grozs ir tukšs

Monster Jam garāžas rotaļu komplekts un krātuve ar ekskluzīvu kaparacēju Monster Truck, gaismas un skaņas, bērnu rotaļlietas zēniem un meitenēm vecumā no 4 līdz 6 gadiem

#6060879
€88.00
Piegāde 1 - 3 darba dienu laikā
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Apraksts:

  • MONSTER JAM GARĀŽA: masīvais Monster Jam rotaļu komplekts ir vairāk nekā 4 pēdas plats, lai jūs varētu izpildīt episkus Monster Jam trikus! Ielādējiet kravas automašīnas, paceliet tās liftā un paceliet Monster Jam darbību uz nākamo līmeni ar REĀLĀM gaismām un skaņām.
  • GAISMAS UN SKAŅAS: šajā Monster Jam rotaļu komplektā ir iekļauts bērnu darbināms lifts ar gaismām un skaņām! Salieciet savas Monster Jam kravas automašīnas uz platformām un uzglabājiet vairāk nekā 25 Monster Jam kravas automašīnas!
  • VIRS 4 PĒDĀM: Monster Jam Garage rotaļu komplekts ir masīvs — vairāk nekā 4 pēdas plats un 2 pēdas augsts! Katram līmenim ir sava rampa episkiem trikiem! Skrējiens lejup pa rampām, lai gūtu leģendārus lēcienus.
  • EKSKLUZĪVS KAPRAKTĒJS: pievienojiet savai Monster Jam kravas automašīnu kolekcijai ekskluzīvo 40. gadadienas zelta gravu racēju kravas automašīnu. Ar BKT riepām, autentisku grafiku un detalizētu šasiju šī kravas automašīna ir obligāta!
  • ROTAĻLIETAS 3 GADU ZĒNIEM UN MEITENĒM: Monster truck zēniem un meitenēm ir vecumā no 3 gadiem; padarot to par lielisku svētku vai dzimšanas dienas dāvanu bērniem. Monster Jam kravas automašīnas, RC truck rc automašīnas un rotaļu automašīnas ir bērnu rotaļu figūru un rotaļu komplektu augšgalā!
  • Iekļauts: 1 1:64 Monster Jam Truck, 1 lifta pamatne, 1 lifta šahta, 1 lifta siena, 1 lifta jumts, 1 atpakaļgaitas rampas platforma, 1 atpakaļgaitas rampas balsts, 1 garāžas zīme, 2 stāvvietas āķi, 1 maiņa. Sviras bloks, 1 pamatne, 1 kravas automašīnas statīvs, 1 atbalsta siena, 1 šķērssija, 3 stāvvietas platformas, 1 tāllēkšanas rampa, 1 testa rampa A, 1 testa rampa B, 1 augsta atbalsta sija, 1 maza atbalsta sija, 1 drupinātās automašīnas rampa , 2 kartona vides, 1 uzlīmju lapa, 1 instrukciju lapa

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu